
De kennisacademie
De kennisacademie is de plek voor scholing in het (bijzonder) onderwijs en in de zorgsector over het gedrag van kinderen. Gedrag is dat wat we zien en waar we vaak last van hebben. Maar wat zit daarachter, wat maakt dat dit kind doet wat het doet. Er is namelijk geen één kind dat in de ochtend wakker wordt met het idee: ‘ik ga vandaag eens heel vervelend doen’. Vaak gaat het om onafgemaakte processen in de hersenen waardoor het kind zijn gedrag gebruikt om te verbloemen dat hij iets echt niet kan.
Wil je weten hoe dit zit en daardoor deze kinderen beter kunnen begeleiden? Dan ben je hier op de juiste plek. Alle scholingen van de kennisacademie zijn interactief van aard.
Voor wie?
Onze scholingen zijn bedoeld voor iedereen die werkt met kinderen en jongeren in het onderwijs of de zorgsector. Afhankelijk van het onderwerp zijn de trainingen geschikt voor:
Leerkrachten in het primair en voortgezet onderwijs
Om beter te begrijpen hoe gedrag samenhangt met ontwikkeling en hoe lesmethoden aangepast kunnen worden.Onderwijsassistenten en klassenbegeleiders
Voor praktische handvatten om leerlingen te ondersteunen bij motorische, cognitieve en sociaal-emotionele uitdagingen.Intern begeleiders en zorgcoördinatoren
Voor verdieping in thema’s als reflexintegratie, sensorische informatieverwerking en trauma-sensitief lesgeven.Orthopedagogen en psychologen
Om nieuwe inzichten en methodieken te verkrijgen die kunnen helpen bij gedrags- en leerproblematiek.(Kinder)fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten
Die werken met kinderen en meer willen leren over reflexintegratie, sensorische verwerking en de invloed van slaap en beweging op leren.Schoolleiders en onderwijsteams
Voor workshops gericht op organisatieontwikkeling en teamdynamiek.Ouders en verzorgers
Die meer inzicht willen in de prikkelverwerking en ontwikkelingsprocessen van hun kinderen.
Scholingspakketten / ons aanbod
Bij De Kennisacademie geloven we in de kracht van kennis en praktijkgerichte scholing om het onderwijs, de zorgsector en de kennis en kunde van ouders/verzorgers te versterken. Daarom bieden wij verschillende scholingspakketten aan voor professionals en ouders die zich willen verdiepen in onderwerpen zoals reflexintegratie, prikkelverwerking, spelend leren en trauma-sensitief onderwijs
Onze pakketten zijn flexibel en kunnen worden afgestemd op de behoeften van je team. Of het nu gaat om een inspirerende workshop, een verdiepende training of een langdurig scholingstraject, wij zorgen ervoor dat je team de juiste tools en inzichten krijgt om kinderen nog beter te begeleiden.
Wat bieden wij?
✔ Praktische en toepasbare kennis die direct gebruikt kan worden
✔ Interactieve scholingen en workshops met deskundige trainers
✔ Flexibele pakketten die aansluiten bij de wensen voor jouw team.
✔ Begeleiding en advies op maat voor een duurzame impact
Het aanbod (uitklappen voor meer info)
-
De ontwikkeling van kinderen begint al bij de groei in de buik van de moeder. Al tijdens de groei in de buik heeft de baby reflexen nodig om te overleven. Geboren worden, uit de borst of uit de fles drinken en het hoofdje optillen als het gezichtje in het matrasje komt….allemaal reflexmatige vaardigheden die een kindje niet hoeft te leren maar gewoon al kan. Pas als een kindje los gaat lopen gaat zijn eigen willetje een grotere rol spelen. Vooruit, achteruit, stoppen of doorgaan. Bewegen is noodzakelijk om de primitieve reflex programma's te volgen tot volledige integratie in het gehele lichaamssysteem. Als stapjes in de ontwikkeling anders verlopen (door geboortetrauma, omgevingsfactoren, te weinig mogelijkheden om te bewegen en te ontwikkelen op de grond) kan het zo zijn dat reflexen niet voldoende integreren. Tijdens de verdere ontwikkeling kunnen niet geïntegreerde reflexen dan in de weg zitten. Overprikkeling, onvoldoende controle over lichaam en geest en motorische onhandigheid kunnen samenhangen met reflexintegratie problematiek. Het is een voorrecht om reflexintegratie problematiek te herkennen en klassikaal op te kunnen pakken middels speelse oefeningen.
Voor wie is de scholing:
De scholing is voor iedereen die interesse heeft in de vroegkinderlijke ontwikkeling van kinderen en de effecten hiervan op reflexintegratie en bewegen. De oefeningen die worden aangeboden kunnen met een groep maar ook individueel gedaan worden. De scholing wordt gegeven op hbo-niveau.
Na de scholing weten de deelnemers:Wat de invloed is van bewegen op het brein.
Het belang van spelen voor de ontwikkeling van kinderen.
Wat de rol is van beweging, reflexen en zintuigen op de ontwikkeling van kinderen.
Hoe reflexintegratie werkt en hoe reflexintegratie problemen herkend kunnen worden.
Wat de invloed is van reflexintegratie problemen op focus, organisatie en begrip.
Wat de invloed is van reflexintegratie problemen op emoties, geheugen en gedrag.
Na de scholing kunnen de deelnemers:
Reflexintegratie problemen herkennen bij individuele leerlingen in de klas.
Reflexintegratieproblemen koppelen aan kansen en kwetsbaarheden van de leerlingen in de klas.
Passenden activiteiten en spelvormen kiezen die klassikaal ingezet kunnen worden.
Motiveren waarom bewegen een dagelijks terugkerend onderdeel van de lessenreeks is en moet zijn en wat de effecten hiervan zijn op de ontwikkeling van de klas als geheel en de leerling als individu.
Tijdinvestering:
De scholing betreft een scholing in drie dagdelen (1 dag en vervolgens een dagdeel of 3 losse dagdelen). Tussen de bijeenkomsten moet voldoende tijd zitten voor de video opdracht die de leerkracht/begeleider maakt in de klas of groep. De scholing heeft een praktisch karakter en wordt bij voorkeur in een ruimte gegeven waar voldoende mogelijkheid is om samen te bewegen.
Door wie wordt de scholing gegeven:
De scholing wordt gegeven door Anne Veel-de Vries. Indien de groep >20 personen is zal er een 2e docent aansluiten. -
Soms kan de oorzaak van opvallend of storend gedrag (ook) liggen in de manier waarop het kind de prikkels uit zijn leer- en/of leefomgeving kan verwerken.
Ieder mens ontvangt de hele dag door informatie vanuit de zintuigen. Prikkels moeten allereerst waargenomen worden met de zintuigen. Het brein moet vervolgens bepalen welke prikkels relevant en betekenisvol zijn en welke prikkels genegeerd kunnen worden. Niet bij alle kinderen verloopt deze zintuiglijke verwerking zo vanzelfsprekend. Het kind reageert bijvoorbeeld te gevoelig op prikkels en raakt erdoor geïrriteerd of gaat prikkels vermijden. Het tegenovergestelde is ook mogelijk: kinderen nemen vertraagd waar waardoor informatie wordt gemist of niet op tijd wordt verwerkt waardoor ze er niet adequaat op kunnen reageren. Andere kinderen zoeken zoveel prikkels dat het dagelijks functioneren verstoord raakt. Prikkelverwerkingsproblemen worden zichtbaar in het gedrag van het kind in de klas of groep.
Ook diegene die voor de klas staat heeft zijn eigen manier van omgaan met omgevingsprikkels. In de interactie met leerlingen en collega’s (maar ook in de omgang met partner, vrienden etc) speelt het eigen prikkelverwerking profiel een cruciale rol. Begrijpen hoe dit werkt en vooral ook begrijpen hoe een overprikkeld brein weer tot rust kan komen, helpt in de omgang met anderen en de belastbaarheid gedurende de dag.
Voor wie is de scholing:
Deze scholing is gemaakt voor onderwijzend personeel. De scholing wordt gegeven op hbo-niveau. De cursus kan aangepast worden voor andere doelgroepen aangezien prikkelverwerkingsproblemen op alle leefgebieden voorkomen.
Na de scholing weten de deelnemers:Hoe de prikkelverwerking werkt in het brein, welke hersengebieden hier allemaal bij komen kijken en waar het ‘mis’ kan gaan.
Welke kwadranten er zijn binnen de prikkelverwerking.
Hoe het eigen prikkelverwerking profiel is opgebouwd en hoe dit kansen en kwetsbaarheden oplevert in de omgang met bepaalde collega’s/leerlingen.
Hoe je je eigen overprikkelde of juist onderprikkelde brein weer in balans kunt krijgen.
Wat is de relatie tussen prikkelverwerking en slapen?
Na de scholing kunnen de deelnemers:
Zintuiglijke problemen van leerlingen herkennen en deze relateren aan het functioneren van deze leerling binnen de groep.
Een prikkelverwerking profiel in kaart brengen voor een individuele leerling en hier een passend signaleringsplan voor opstellen.
Passende aanpassingen (van materialen en omgeving) inzetten voor een leerling met een afwijkende sensorische informatieverwerking.
Aan ouders en collega’s uitleggen wat de relatie is tussen sensorische informatieverwerking en het gedrag van de leerling in de groep.
Tijdinvestering:
De scholing betreft een scholing in drie dagdelen (1 dag en vervolgens een dagdeel of 3 losse dagdelen). Tussen de bijeenkomsten moet voldoende tijd zitten voor de video opdracht die de leerkracht/begeleider maakt in de klas of groep. Tijdens de scholing worden theorie en praktijk afgewisseld. Materialen worden meegenomen zodat al het materiaal daadwerkelijk door de cursisten gevoeld en ervaren kunnen worden.
Door wie wordt de scholing gegeven:
De scholing wordt gegeven door Anne Veel-de Vries. -
Cognitieve en executieve functies verwijzen naar vaardigheden als: onthouden (werkgeheugen), timemanagement, aandacht vasthouden, impulsiviteit beperken, een opdracht direct starten (taakinitiatie), ruimtelijk oriëntatie, prioriteiten stellen, etc. Goed ontwikkelde cognitieve functies zijn voorwaarden voor een breedspectrum van andere vaardigheden, zoals functionele, sociale, emotionele, en communicatieve vaardigheden. De term ‘executieve functies’ is geïntroduceerd door neuro-wetenschappers. Het is een verzamelnaam voor denkprocessen in het brein die belangrijk zijn voor het denken (cognitie) en het uitvoeren (executie) van sociaal, efficiënt en doelgericht gedrag. Het beheersen van executieve functies maakt het mogelijk dat kinderen/jongeren problemen kunnen oplossen. Grofweg kun je de problemen die kinderen ondervinden als ze één of meer executieve functies niet beheersen in twee groepen verdelen. Ten eerste problemen op het gebied van leren, denken en redeneren. Ten tweede problemen op het gebied van structureren, organiseren en het reguleren van gedrag. Spel is er om te ontspannen, én om te ontwikkelen en te leren. In deze scholing komen spelen en de ontwikkeling van cognitieve- en executieve functies samen.
Voor wie is de scholing:
Deze scholing is gemaakt voor onderwijzend personeel. De scholing wordt gegeven op hbo-niveau.Na de scholing weten de deelnemers:
De betekenis van de cognitieve functies voor het eigen dagelijkse handelen.
De relatie tussen de cognitieve en executieve functies.
De relatie tussen de metacognitie, executieve en cognitieve functies.
Het belang van metacognitieve reflectie, met de nadruk op de transfer naar schoolse vaardigheden.
Welk spelmateriaal kunnen we inzetten om de cognitieve en executieve functies van kinderen/pubers te ontwikkelen t.b.v. schoolse vaardigheden?
Waar doet het spelmateriaal cognitief en sociaal een beroep op en sluit dit aan bij het kind/puber?
Wat kan spel(en) betekenen voor de kinderen/pubers met een concentratie en/of gedragsprobleem?
En welke cognitieve- en executieve functies spraak je aan tijdens welk spel?
Na de scholing kunnen de deelnemers:
Een deel van de onderwijsdoelen middels spel onderbouwen.
De dagstart via spel vormgeven waarbij doelbewust specifieke cognitieve- en executieve functies worden getraind.
Uitleg geven aan ouders en collega’s hoe belangrijk spelend leren is, zelfs nog in de bovenbouw en op het V(S)O.
Specifieke ondersteunende materialen inzetten bij verminderd cognitief- en/of executief functioneren.
Tijdinvestering:
Deze scholing kan gegeven worden in één dagdeel van 3 a 4 uur. Tijdens de scholing worden theorie en praktijk afgewisseld. Spelmaterialen worden meegenomen zodat de betrokken deelnemers aan de scholing direct kunnen ervaren waar de diverse spelvormen een beroep op doen en wat het lerend effect is.Door wie wordt de scholing gegeven:
De scholing wordt gegeven door Anne Veel-de Vries. -
Als kinderen afwijkend gedrag vertonen komt dit dikwijls doordat zij thuis of op school (of soms zelfs binnen meerdere leefgebieden) stress ervaren. Door stress en spanning stijgt je Arousal niveau en verandert je gedrag. Dit werkt zo bij een leerling maar ook bij de mensen die voor de groep staan. Hoe kun je signalen identificeren en begrijpen en hoe beïnvloedt stress de ontwikkeling van de hersenen van een kind? Hoe staan een verhoogd stress niveau en een afwijkende prikkelverwerking met elkaar in relatie en waarom is signaleren van stress bij een leerling zo belangrijk? Door de workshop ‘trauma sensitief lesgeven’ krijg je antwoord op deze vragen en ga je met een goed gevulde rugzak naar huis.
Voor wie is de scholing:
Deze scholing is gemaakt voor onderwijzend personeel. De scholing wordt gegeven op hbo-niveau.Na de scholing weten de deelnemers:
Welke signalen er zijn bij een stress brein bij zowel de leerling als bij jezelf.
Ben je bekent met de effecten van stress op de ontwikkeling van het zich nog ontwikkelden brein.
Weet je wat de relatie is tussen prikkelverwerkingsproblemen en een verhoogd Arousal niveau.
Na de scholing kunnen de deelnemers:
Lichaamsgericht ervaren waar spanning in hun lijf zich opslaat en op welke signalen zij bij zichzelf en anderen alert moeten zijn.
Kun je doelgerichte begeleidingsplannen inzetten voor de leerkracht/assistent om leerlingen te helpen met het verlagen van het stressniveau.
Kun je doelgerichte oefeningen inzetten (voor, tijdens en na je werkdag) om je stressbrein (als onderwijzer, klassen assistent, MT-er, IB-er, orthopedagoog en/of schoolpsycholoog) te reguleren en samen met de leerlingen beter de dag door te komen.
Tijdinvestering:
Deze scholing kan gegeven worden in één dagdeel van 3 a 4 uur. Tijdens de scholing worden theorie en praktijk afgewisseld. Er worden praktische oefeningen gemaakt zodat de betrokken deelnemers aan de scholing direct kunnen ervaren hoe zij zichzelf en anderen kunnen reguleren.Door wie wordt de scholing gegeven:
De scholing wordt gegeven door Irma van Geemen. -
Slaapproblemen komen vaak tot uiting tijdens de nacht, maar kunnen invloed hebben op het functioneren overdag. Bij kinderen die moeite hebben met het verwerken van sensorische informatie, zien we vaak slaapproblemen. Dit is niet verrassend, aangezien de manier waarop prikkels verwerkt worden direct invloed heeft op het Arousal-niveau (stress niveau). De balans tussen dit niveau en de systemen die slaperigheid veroorzaken, bepaalt hoe goed en wanneer iemand slaapt.
Voor wie is de scholing:
Deze scholing is bedoeld voor onderwijzend personeel, ouders, paramedici, orthopedagogen en jeugd- en gezinsprofessionals. Basiskennis van de prikkelverwerking is een pré.
Na de scholing weten de deelnemers:Wat de normale slaapontwikkeling is van 0-18 jarigen.
Hoe slaapdruk en mate van Arousal (stress niveau) met elkaar in relatie staan.
Wat de invloed is van melatonine op slapen.
Wat de invloed is van beeldschermgebruik op slapen.
Wat de invloed is van bewegen op slapen.
Wat de invloed is van voeding op slapen.
Na de scholing kunnen de deelnemers:
Een slaap-waakkalender aflezen en interpreteren.
Middels onderzoek de oorzaken vinden voor in- en doorslaapproblemen.
Vanuit onderzoek een passende interventie bepalen voor in- en doorslaapproblemen.
Passende Arousal verlagende technieken benoemen als basis voor de interventie.
Tijdinvestering:
5 dagdelen waarbij het 5e dagdeel casuïstiek bespreking betreft. Tijdens de scholing worden theorie en praktijk afgewisseld. Er worden praktische oefeningen gedaan waarmee de leerdoelen direct geoefend worden en de deelnemers aan deze scholing direct met het geleerde aan de slag kunnen.
Door wie wordt de scholing gegeven:
De scholing wordt gegeven door Emmy Cohen (kinderarts en somnoloog i.o) en Anne Veel-de Vries (Kinderfysiotherapeut en SI therapeut gespecialiseerd in slapen). -
Sensorische Informatieverwerking is het vermogen om informatie uit ons lichaam en de omgeving op te nemen door middel van onze zintuigen, deze informatie te verwerken in de hersenen en daarop te reageren. Deze reactie is het gedrag dat je kind laat zien. Als zintuigen niet goed samenwerken of informatie verkeerd waarnemen (teveel informatie waarnemen of juist te weinig) kan een kind onderprikkeld of juist overprikkeld raken. Tijdens deze informatieavond / ouderavond krijgen ouders en overige betrokkenen (dit kan een leerkracht zijn of opa’s en oma’s) informatie over hoe de prikkelverwerking werkt, hoe zij bijzonderheden in de prikkelverwerking kunnen herkennen en wat ze praktisch kunnen doen.
Na de scholing weten de deelnemers:
Welke kwadranten er zijn binnen de prikkelverwerking.
Welke signalen het kind kan geven bij over- of juist onderprikkeling.
Na de scholing kunnen de deelnemers:
De omgeving aanpassen aan het prikkelverwerkingsprofiel van het kind.
Gepaste materialen inzetten om de zintuigen juist te reguleren of te activeren.
Tijdinvestering:
De scholing duurt 2 uur en kan indien gewenst uitgebreid worden met een verdere verdieping.Door wie wordt de scholing gegeven:
De scholing wordt gegeven door Anne Veel-de Vries. -
Een organisatieopstelling is een werkvorm met als doel inzicht te krijgen in de dynamiek van de organisatie. Het is een onderzoeksmethode die gebaseerd is op het systeemdenken.
Binnen het systeemdenken wordt een organisatie beschouwd als een zogenaamd sociaal systeem. Een dergelijk systeem bestaat dan uit een geordend geheel van onderling afhankelijke en elkaar continu beïnvloedende onderdelen. Elk systeem is gericht op een bepaald evenwicht. Wanneer er zich verstoringen in dit evenwicht voordoen, bijvoorbeeld een hoog ziekteverzuim of een groot verloop in het personeel, komt het hele systeem in beweging. Deze (onzichtbare) beweging wordt de systeemdynamiek genoemd. Deze dynamieken kunnen zorgen voor verstrikkingen en knelpunten in het systeem, waardoor dit niet meer optimaal werkt. De organisatieopstelling legt deze onzichtbare verstoringen bloot en geeft een beeld van mogelijke oplossingen.
Na de scholing weten de deelnemers:
De systeemdynamiek binnen de organisatie
Inzicht in wat de organisatie als systeem nodig heeft
Na de scholing kunnen de deelnemers:
Verstrikkingen en knelpunten in het systeem ontwarren
Mogelijke oplossingen implementeren
Tijdsinvestering:
Deze workshop duurt een half dagdeel. Afhankelijk van de inzichten die uit de opstelling voortkomen kan de begeleiding uitgebreid worden met organisatieadvies en/of individuele coaching.Door wie wordt de opstelling begeleidt:
De opstelling wordt begeleid door Irma van Geemen. -
Ontdek jezelf als leerkracht op een diepere laag en krijg inzicht in de kracht van jouw plek binnen het onderwijssysteem! In deze inspirerende workshop duiken we in de wereld van systemisch werk, waarbij we stilstaan bij vragen zoals:
Wat is jouw unieke rol als leerkracht binnen het systeem van jouw school?
Hoe beïnvloeden jouw persoonlijke achtergrond en familiepatronen jouw manier van lesgeven en je omgang met de leerlingen?
Hoe kun je stevig en met vertrouwen je plek innemen in een vaak dynamische schoolomgeving?
Wat kan je verwachten?
Praktische oefeningen zoals opstellingen die je inzicht geven in jouw positie binnen het systeem.
Reflectiemomenten waarin we jouw professionele identiteit als leerkracht verkennen.
Handvatten om effectiever te werken binnen de schoolstructuur, met oog voor jezelf en je leerlingen.
Met deze workshop versterk je niet alleen jouw professionele zelf, maar leer je ook hoe jouw eigen welzijn en balans een positieve invloed hebben op de klas. Je krijgt concrete tools mee om met meer helderheid, rust en kracht voor de klas te staan. Deze workshop is voor iedere leerkracht die nieuwsgierig is naar zichzelf en hoe systemische principes kunnen helpen om beter in verbinding te staan met collega’s, leerlingen en zichzelf.
Na de scholing weten de deelnemers:
Hun eigen plek binnen het schoolsysteem
Ze begrijpen hoe hun rol als leerkracht verbonden is met het grotere geheel, zoals het team, de schoolcultuur en de interactie met leerlingen.De invloed van persoonlijke patronen
Ze hebben inzicht in hoe hun eigen achtergrond en familiedynamieken van invloed kunnen zijn op hun gedrag en keuzes in het klaslokaal.Hoe ze balans kunnen vinden in hun werk
Ze weten hoe ze met meer rust en duidelijkheid hun plek kunnen innemen, zowel in uitdagende situaties als in de dagelijkse praktijk.Het belang van verbinding en grenzen
Ze hebben geleerd hoe ze gezonde verbindingen kunnen maken met collega’s, ouders en leerlingen, zonder hun eigen grenzen uit het oog te verliezen.Tools voor duurzame professionele groei
Ze gaan naar huis met praktische technieken en inzichten om hun werk als leerkracht te verrijken en meer voldoening te halen uit hun dagelijks werk.
Kortom: Deelnemers gaan naar huis met een helderder beeld van zichzelf als leerkracht, meer zelfvertrouwen en een vernieuwd gevoel van richting. 💡
Na de scholing kunnen de deelnemers:
Hun plek innemen binnen het schoolsysteem
Ze zijn in staat om hun rol als leerkracht duidelijker te definiëren en met meer zelfvertrouwen en focus te handelen in de dynamiek van de school.Familie- en systeemdynamieken herkennen
Ze kunnen herkennen hoe persoonlijke patronen en onbewuste invloeden meespelen in hun werk, en deze effectief hanteren in hun interacties.Gezonde verbindingen aangaan
Ze weten hoe ze op een constructieve manier relaties kunnen opbouwen met collega’s, leerlingen en ouders, met respect voor zowel hun eigen als andermans grenzen.Stressvolle situaties beter hanteren
Door inzicht in systemische processen kunnen ze situaties met spanningen of conflicten benaderen vanuit een breder perspectief en meer innerlijke rust.Praktische tools toepassen
Ze kunnen direct toepasbare technieken inzetten, zoals reflectie-oefeningen en systemische vragen, om hun lesgeven en werkhouding te optimaliseren.Zichzelf en hun werk in balans houden
Ze zijn beter in staat om balans te bewaren tussen geven en ontvangen, wat zorgt voor meer energie en voldoening in hun rol als leerkracht.
Tijdsinvestering:
Deze scholing duurt een hele dag.Door wie wordt de opstelling begeleidt:
Deze scholing wordt gegeven wordt door Irma van Geemen.
De docenten/experts
-
Anne Veel-de Vries
EIGENAAR
Anne is Kinderfysiotherapeut, SI-therapeut, geregistreerd paardencoach en jeugd- en gezinsprofessional SKJ. Zij is systeem therapeutisch werker i.o. (Lorentzhuis Haarlem).
-
Irma van Geemen
MEDE-OPRICHTER
Irma is systemisch gezinstherapeut, Integratief Kindertherapeut en oprichtster van de Verwondering in Monnickendam.
-
Emmy Cohen
DOCENT
Emmy is kinderarts en somnoloog i.o.
Een traject op maat
Bij Centrum De Buitenkans geloven we in maatwerk. Daarom stemmen we onze opleidingen, workshops en trainingen volledig af op jouw wensen en behoeften.
Wil je een training op onze prachtige buitenlocatie in Noord-Holland of liever op jouw eigen locatie? Laat het ons weten!
Klik op de knop hieronder en vul het offerteformulier in. We stellen je een paar vragen om een goed beeld te krijgen van je wensen. Daarna nemen we contact met je op om de laatste details te bespreken en een passende offerte te maken.